Kreaklubben

Jeg er så heldig at have nogle søde veninder, der også godt kan lide at være kreative. Når vi kan nå det i vores normalt pressede provinsmor-liv, så prøver vi at mødes en gang om måneden. Vi har forskellige håndarbejdsprojekter med, og så når vi det, vi når. Sommetider er det kun et par sting (det er det for det meste) men det er meget rart at have muligheden for at lave noget. Og fedt at få inspirationen fra hinanden.
Sidste gang vi mødtes hos mig, fik jeg syet nogle pompomer på nogle pandebånd. Det var så effektivt det blev, men det var stadig meget hyggeligt.

Pandebåndene er lavet af en striktrøje af noget lækkert silkegarn, som jeg egentligt ville have trevlet op til noget andet, men det var blevet vasket for tæt, så det kunne jeg ikke. Så istedet blev trøjen klippet i nogle stykker, som så blev til lækre og bløde pandebånd – nu med pompomer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s