#Smartienfart challenge

Så oprandt ugen, hvor jeg modtog den smukke bog.

DET var stort.

Den er lyserød, og den har et ISBN-nummer. Og så findes den i virkeligheden og ikke bare i mit hoved.

På lørdag holder jeg bogreception på det lokale  bibliotek, og så håber jeg ellers på en god modtagelse. Det er så vildt, at alt det arbejde virkelig endte i en bog. Jeg har stadig ikke rigtigt forstået det.

Men jeg har fejret det hele ugen ved at bruge tøjet fra bogen. Det har været en sjov udfordring, og jeg har været så glad, når jeg har kigget ned af mig selv og tænkt, at (noget af) dét tøj, det har jeg syet. Og det er jo ikke bare fordi, det er i en bog. Det er fordi, man bliver glad af at sy! Og bruge tøjet bagefter.

Så det håber jeg, der er nogle af jer, der vil gøre.

Det er fedt at lave noget selv. Roen og kreativiteten der flyder, mens man er igang, og så stoltheden og glæden ved at påskønne det bagefter.

  • Og her kan I se billederne fra virkeligheden og de fine modelbilleder.

8 ruder DSCF2228

23 DSCF0096.model 1, option kort og stram.model 19.model 22

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s