This post is about my Danish sewing book, so it makes most sense to publish it in Danish 🙂

Ja, så er sommeren ved at være forbi, og selv om jeg stort set har syet hele sommeren lang, så bliver min lyst til det absolut ikke mindre, når man kan gøre det indenfor med en kop kaffe tæt på.

– Og selv om det jeg selv syr på for tiden er modeller til en ny sybog, så er Smart i en fart stadig fyldt med gode styles, der også kan bruges her i efteråret og vinteren. Mine egne yndlingsmodeller derfra er Kjolen, Kjolen med ekstra vidde, tubenederdelene og de ultra nemme kjoler med korte ærmer ud i et. En cardigan over dem, og så kører det bare – også når det bliver koldt.

Nederdelene har jeg fået lavet en masse af – og de gode til både små og store.

Har du selv mod på at gå i gang, så har jeg en kode, der giver 20% rabat på bogen ved køb via Mussumanns hjemmeside. Koden er  : karoline, og den gælder til og med udgangen af september

Husk at du stadig kan se tips til syningen på min super kiksede youtubekanal.

Og du kan se flere eksempler på styles fra bogen her, hvis du er nysgerring 

Her er et eksempel på, hvordan det ser ud, når man bruger teknikken fra bogen: