Ak, ak, ak. Youtube er svært.

Har jeg mon sagt, at der snart kommer en bog?

Nå men, det gør der.

Og i den forbindelse ville det jo være rigtigt fint, hvis man kunne finde nogle af klippe- og sybeskrivelserne fra bogen på film. Det kan vel heller ikke være så svært, tænkte jeg.

Men ha ha ha, det var det.

Her på siden Tutorials ligger der links til youtube-kanalen, og der vil løbende blive lagt flere op. Hvis jeg altså tør stille mig foran kameraet igen.

Jeg siger jer, det var svært. Både at filme det fra de rette vinkler, at tale normalt, og at få det hele til at give mening.

Men der er film at se, hvis man enten vil have lidt sy-tips eller se mig sy, tale med een accent, sy lidt mere, tale med en anden accent og så videre. Der er også en beskrivelse af undertrøjemetoden, hvor jeg med mystisk hår demonstrerer, hvordan man skal markere, inden der skal tegnes, klippes og sys. Alt sammen brugbart 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *