Pretty porcelain paint – DIY porcelænsmaling

Dette indlæg indeholder reklame / reklamelinks / Affiliate links (det er links, hvor jeg får en lille del af salget, hvis du klikker dig videre på linksne og køber DIY porcelænsmaling eller andet.)

This post contains advertising / Affiliate links.

DIY porcelænsmaling

It´s no secret that I love being creative, not just when it comes to sewing. And this time it is about being creative with porcelain paint.

This post will be in Danish since it is a cooperation with the Danish shop RitoBut I am sure the photos and google translate can help you, if you are really interested.

 

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at være kreativ – ikke blot når det gælder syning men også med DIY porcelænsmaling

Jeg har også en svaghed for at shoppe kreavarer, og jeg har et lager af gode kreasager herhjemme, der nok er lidt større end det burde være. Men don´t judge, jeg bruger det også.

Det er så hyggeligt, og jeg nyder både at sidde selv og sysle, og ikke mindst at dele oplevelsen med pigerne.

 

Vi har købt en del sjovt porcelæn, både på genbrug når vi lige kommer forbi noget hvidt, men også på Rito, hvor blandt andet dette sæt med små søde vaser er fra.

 

Det var ret cute, og jeg kunne faktisk ikke helt bestemme mig for hvilket mønster af DIY porcelænsmaling, det skulle have, så heldigvis havde jeg to sæt, som jeg delte med pigerne. Så jeg kunne lave to mønsterudgaver! Det ene med gul maling (blandet med en lille smule grønt) i en blok på hver vase samt små sorte prikker, det andet med blå penselstrøgspletter og så sorte prikker oveni. Jeg må vist godt kunne lide sorte prikker.

DIY porcelænsmaling

Der kan med fordel bruges glas- og porcelænsmaling  til de store områder.

På disse vasers overflade suger det nemt og godt, og det bliver meget pænt modsat nogle meget glatte porcelænsoverflader, hvor det er sværere at få det ensartet på overfladen.  Det sviner ikke meget, så man kan sagtens hygge med det, selv om man ikke har så meget plads.

Prikkerne kan laves med porcelænstusser. Men man kan også bruge sharpies, hvis man lige har dem liggende.

Det hele skal i ovnen for at fiksere malingen, så den ikke vaskes af. Men alle detaljerne om dette står på materialerne.

DIY porcelænsmaling porcelænsmaling

Det er en nem og sjov måde at lave noget personligt og hyggeligt til hjemmet

Jeg elsker de små vaser, der ikke kræver en stor buket, men som med en lille smule blomster i kan være smukke at kigge på. De kunne også være en fin lille værtindegave, når man godt kan lide at have noget hjemmelavet, men ikke alt for stort og crazy med.

Hvad siger I? Kunne I blive glad for sådan et sæt vaser? Så er det bare at håbe på, at jeg kommer forbi, eller køb et sæt selv og kom i gang med at dekorere.

Hvis du er interesseret i keramik, kan du læse dette indlæg om vores besøg hos de fantastiske keramikere i Tolne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *