Bohemekjolen med tigerbasser på – og en hjernenedsmeltning

Indlæg i samarbejde med Stof & Stil. Hele ugen igennem vil jeg vise forskellige modeller fra Smart i en fart i udvalgte stoffer fra Stof & Stil.

Dette fine stof i viscose med smukke tigere på kunne jeg slet ikke bestemme modellen til. Da jeg endelig valgte wrapkjolen, skete der dét, der sommetider sker, at jeg klippede forkert. Måske varmen fra pinsesolen, måske en overbelastning på sy-hjernen. I hvert fald havde jeg klippet et dårligt sted, og det kunne ikke længere blive til en wrapkjole.

Jeg valgte om til en skaterkjole, men klippede for at det ikke skal være løgn forkert igen.

Derfor blev det til en halv skaterkjole med en overdel lavet ud fra den løse kjole. Dog med en sammensyning midt på både for og bagstykket.

Så langt så godt.

Jeg havde dog også vendt stofstykkerme forkert, så tigerne vender lidt op og ned. Normalt ville jeg have tænkt mere over det. Måske jeg var sulten. Måske jeg var lidt for hurtig for en gangs skyld.

Anyways, modellen hedder nu bohemekjolen, for bohemer er skisme da ligelade med om deres tigere vender forkert, eller om der er en sammensyning, for den ikke skal være.

– Og bortset fra det er det en fantastisk kjole. Løs, lækker, og med det flotteste fald. Den laver jeg igen.

Husk at følge med på Stof & Stil på facebook. De har en konkurrence, hvor du kan vinde min bog, så du kan blive smart i en fart.

0 thoughts on “Bohemekjolen med tigerbasser på – og en hjernenedsmeltning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *