Gaveposer fyldt med godter

Håber jeg!

I år har der jo været hjemmelavet tema på bloggen og på julegaverne. Med genbrug og udnyttelse af alt det stof, jeg har hoardet gennem tiden..

Og jeg fik endda også lavet en masse små gaveposer at putte dem i. Bæredygtighed og julekrea i en skøn forening.

Jeg var ved at rydde op i stoffer og fandt en masse julerester, som ikke lige kunne bruges så mange andre steder. Så klip-klip-klip. Mange små og store firkanter syet sammen, løbegang i åbningen, bånd i, og så var de klar.

Nu er poserne fyldt med gode sager, julegaver til alle, og jeg håber, poserne bliver gemt, så de kan bruges igen næste år.

( – engang gemte man jo det pæne julepapir fra år til år? Hvem gør overhovedet det mere? Er der nogen derude? Det er da lidt synd, men endnu et symbol på det hurtige forbrug.. nu er der i hvert fald poser at gemme, hvis man stadig er med på julegavevognen.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *