Best of Pinse

3 dages weekend har virkeligt været tiltrængt denne uge. Vi rydder stadig op både i vasketøj og i hovederne efter den nylige London-tur, Alan er begyndt at arbejde ved siden af studierne, og jeg har været hængt op på jobbet. Der har været skruet meget højt op for alting.

Men i denne 3 dages weekend har der været tid til hygge med pigerne,  tid til at bare nyde at de selv leger, leger og leger, badebassin, tid til at redde to bier – mindst, blomsterbuketter fra haven, og ikke mindst en Bauhaus-tur af den slags, hvor man er lige ved at blive skilt, fordi man skal købe så meget hegn, pæle og cement, at det næsten virker nemmere at gå fra hinanden.

Men vi klarede den. Og Alan er endda nået langt med at sætte hegnet op. Jeg flasher snart a-skål i baghaven.

Men derudover har jeg siddet på arbejdsværelset med snurrende symaskiner. Jeg har nemlig fået en lækker samarbejdsaftale med Stof & Stil, så jeg har været igang med at finde ud af, hvad jeg skulle lave fra Smart i en fart bogen af de flotte stoffer, de har sendt mig. Virkelig luksus.

Jeg har altid været mega glad for Stof & Stil. Helt uden spons er jeg mange, mange gange kørt igennem deres kasser med kæmpe indkøb hjem til syværelset. Da jeg gik på TEko i Herning cyklede jeg tit ind til deres butik. På vej hjem lignede jeg altid mest en gadesælger fra Bangladesh med poser på både styr, bagagebærer og i kurven. Og i rygsækken.

Med alt det jeg har syet i tidens løb, regnede jeg en dag ud på det kæmpe metermål, jeg har brugt af deres linningselastik ialt. Alt for pinligt et tal at dele her… Ikke så bæredygtigt eller fornuftigt.

Men i hvert fald. I de næste dage vil jeg dele de ting, jeg har syet af de flotte stoffer. Jeg har valgt nogle af mine yndlingsmodeller fra Smart i en fart, og nu fortæller jeg dig, at jeg kunne nå at sy dem allesammen en pinsesøndag – så det kan jo gå ret stærkt.

Det er altsammen efter undertrøjeprincippet, så det er nemt og hurtigt at komme igang.

Jeg håber, I alle derude har haft nogle gode dage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *