Kjolen i det lækreste grønne jungleprint

Indlæg i samarbejde med Stof & Stil. Hele ugen igennem vil jeg vise forskellige modeller fra Smart i en fart i udvalgte stoffer fra Stof & Stil.

Jeg har været så heldig at modtage en lækker bunke stof til dette samarbejde. Det var ikke nemt at vælge ud, for der er så mange fine prints og mønstre i udvalget.

Men dette er altså mit yndlingsstof over dem alle! Jeg vil lave endnu mere i det. Måske er det alt det grønne, jeg har savnet hele vinteren, men denne metervare gør mig bare så glad.

Jeg vidste, at det skulle blive til en kjole, nærmere bestemt “Kjolen” fra bogen, og jeg er så glad for den. Den kommer jeg til at bo i. Jeg har givet den lidt ekstra længde på, og det fungerer rigtigt godt. Man kan altid justere nemt i modellerne fra nogen, når man har lært teknikken at kende.

Den falder tungere og stivere end de kvaliteter jeg plejer at sy kjolen i, men det betyder, at den kamouflerer buler og en dårlig bh-dag pænere. Lidt for varm til disse dage, men når det ikke er 23 grader udenfor, så bliver den yndlings!

Husk at følge med på Stof & Stil på facebook. De har en konkurrence, hvor du kan vinde min bog, så du kan blive smart i en fart.

0 thoughts on “Kjolen i det lækreste grønne jungleprint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *