Fake fur frakke DIY – minimalisme findes ikke her!

Fake fur frakke DIY – minimalisme findes ikke her fake fur coat 5Fake fur frakke DIY – minimalisme findes ikke her fake fur coat 1

Fake fur frakke DIY – på den intuitive måde

I den gode stofbutik Schøneberg i Brønderslev fandt jeg det lækreste fake fur – kunstpels til en herlig fake fur frakke DIY. Med vilde farver og blødhed, var det ikke til at modstå for mig. Stoffet er dog nok ikke til den minimalistiske fashionista. For det er ekstra med ekstra på.

Når stof taler til een..

Jeg købte halvanden meter og tænkte, at jeg nok skulle finde på et eller andet at lave af stoffet. Og det blev så til denne fake fur frakke DIY.

Det blev efter meget korte overvejelser til en frakke til mig selv. Bortset fra den dag, da en 3. klasse råbte giraf efter mig på gaden, har det været en stor succes. Den er lækker, vamset og varm.

Jeg fik den fotograferet i efteråret med super smukke Amalie. Men selv på en model med knap så lange ben, fungerer den også.

Fake fur frakke DIY – minimalisme findes ikke her fake fur coat 4Fake fur frakke DIY

Den er syet meget hurtigt klippet efter en anden jakke, og det er jo sådan, jeg altid arbejder bedst.

Fake fur-syning

Uanset at det er ganske forfærdeligt at sy i pels indenfor, så var det ikke problematisk at sy i. men altså, sy pels om sommeren, når du kan tage din maskine og stof med udenfor. Det bliver alle fuglene også så mega glade for. Så er der fake fur i ale de små fuglereder. Pels indenfor er en dårlig ide.

– Der er var pels overalt i sy/soveværelset. Ret træls. Anklag bare mig, når vi alle sammen en dag har åndedrætsproblemer. Men jeg kunne jo ikke vente til næste sommer. Denne fake fur pels skulle være klar til vinteren nu.

Måske billederne kan inspirere en af jer til selv at prøve. Der er klippet stof og for efter en gammel jakke. Pga nogle små huller i stoffet, blev jeg nødt til at være lidt kreativ med mønsterdelene, klippe stof op og sy sammen, for at kunne klippe korrekt så det hele kunne være der. Med 2 meter, havde det været nemmere, at få det til at passe. Det husker jeg til næste gang.

Jeg håber at kunne have en fake fur jakke med i næste bog – hvis der bliver en. Husk Smart i en fart bogen er en glimrende julegaveide. Brug koden jul2018. Så er der 20% rabat og fri fragt i Danmark året ud. Køb den med rabat her!

Yes, det var lige lidt julereklame til jer, der har læst med hele vejen herned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *