Juleworkshop hos AVV

Juleworkshop hos det allerbedste affaldsselskab

Selv om jeg for nyligt har fået nyt job, så har jeg heldigvis stadig gode venner på AVV. Derfor fik jeg lov til at afholde en hyggelig juleworkshop med julepynt og julegaver sidst i november måned. Planen var at genbruge nogle af de fine materialer fra AVV, så vi kunne upcycle i bæredygtighedens navn.

Jeg havde forberedt forskellige ideer af læder, stof og gamle bøger, så der ville være nogle ting at gå i gang med. Og det må man sige, de mange damer gjorde.

En fantastisk aften med juleworkshop

Der blev ikke spildt meget tid på kaffe og kage, men symaskinerne kørte derudaf og saksene klippede løs. Istedet blev der produceret så mange fine ting. Der var en del læder taget fra, og det kom der mange fine ting ud af.

Jeg holder meget af at finde på gode ideer, og det er altid fint at se, hvordan andre fortolker dem, og gør dem til deres egne. Men allersjovest er det at se på de ting, som andre finder på ud af de materialer, jeg har fundet frem. Der blev lavet så meget flot til den juleworkshop, som jeg også fik god inspiration af.

Næste år håber jeg, jeg kan lave endnu flere juleworkshops, for det er virkeligt hyggeligt. Men så må jeg hellere ønske mig mere tid, så jeg også selv kan få lov til at tage af sted og blive inspireret.

Juleworkshop hos AVV5Juleworkshop hos AVV4Juleworkshop hos AVV3Juleworkshop hos AVV6Juleworkshop hos AVV14Juleworkshop hos AVV12Juleworkshop hos AVV11Juleworkshop hos AVV10Juleworkshop hos AVV9

Det fine juletræ herunder er lavet af genbrugsmaterialer af den dygtige Owen Henderson.

Juleworkshop hos AVV2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *