Fake lakridskonfekt i ovnen

Jeg forsøger at nå alt det her julekreative og hyggelige med pigerne i juleoptakten i år, og det går faktisk meget godt. Når det er sagt, så får huset også lov til at sejle med rod og kaos, og vi får heller ikke prioriteret så meget andet på hverken kæreste- eller familiefronten. Men hul i det. Vi får lavet noget kreativt, og det er begge pigerne heldigvis fuldt med på. Alan har også haft så monster travlt med både danskprøver, eksamener og dansk indfødsretsprøve, så jeg tror, han synes, det har været fint, at vi andre har ladet ham være i fred, når vi har siddet og dimset.

Idag fandt jeg noget fimo frem. Det er altid lidt nostalgisk, og jeg husker tydeligt den første fimosæt jeg fik i julegave for nok ca 27 år siden. Det var tider. Jeg fik produceret øreringe nok til hele halvfemserne.

Jeg gik først igang alene idag, for Roxie legede og Jolina sad faktisk allerede og lavede pomponer (plastik-pompon-laveren er altså et hit for Jolina istedet for den langsommelige papskiveprocess. Med den kan Jolina producere lige så hurtigt som sin mor). Og jeg gik også lidt i ego-mode, for jeg VILLE lige have lavet noget lakridskonfekt af leret selv, inden pigerne kom for godt igang. Da det så var lavet, kom pigerne ind over, og gik igang med små dyreansigter til halskæder. Det blev meget nuttet, og jeg skal nok blive glad for dem, hvis jeg får dem i julegave i hvert fald.

Så blev det bagt, og selv om jeg ikke er vild med plastikduften, der breder sig i køkkenet, så er resultatet meget godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *