Genbrugsjul

Vi har  allerede pyntet op til jul. Det gjorde vi tidligt, weekenden før Roxies fødselsdag som altid, og plastiktræet kom op fra kælderen.

Jeg kan ikke huske, hvor gammelt det er, men det har virkeligt tjent sig selv ind det træ.

Det er utroligt smukt, smagfuldt og vældig classy.

Men jeg er så glad for det. Det er Disney for alle pengene, tæt og med mange grene så alt mit jule-lir kan hænge på det.

Og det bedste er, at det holder hele december. Jeg bliver så glad for at kigge på det hver eneste morgen i december, når jeg sidder med morgenkaffen, og jeg håber, det kan holde i mange, mange år fremover.

Grenene med pynt er også oppe nu. Det er bling, glimmer og larm. Og det passer fint til rodet herhjemme. Men som en af Roxies klassekammerater sagde “jeg synes, det er for meget”. Det er nok rigtigt nok. Men helt fint og for meget til os.

Og juletræet er ikke det eneste, der er genbrug. Som i alle andre år forsøger vi igen i år at skrue ned for gaveræset. Så det er 1 lille købt gave til hver, og så er det ellers hjemmelavede (for både min og pigernes fornøjelses skyld) eller genbrugsting. Det betyder, at det har været en noget sjovere og anderledes shoppingproces. Ikke så mange stressede butikker, men søde, gamle frivillige damer i genbrugsbutikker.

Jeg er spændt på at se, hvordan det kommer til at gå. Nogle er det meget nemt at finde noget fint eller passende til i genbrug, og andre er næsten umulige. Men der er jo altid nogle, man aldrig kan finde det rigtige til. Nu er der så bare et andet fokus, og det kommer i hvert fald ikke til at handle om, hvor meget det har kostet, for det har helt klart været billigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *