Aarhus miniswiptur og minimal shopping

I fredags tog vi friskt afsted på en lyntur til Aarhus.  Min yngste bror og hans søde kæreste blev læger, og det skulle vi fejre på fin restaurant om aftenen.

Inden vi nåede så langt, sad vi først fast i toget pga en stakkel, der ville springe fra Limfjordsbroen. Det var jo ret dramatisk med med sådanne opdateringer i højtaleren for de små ører.. vi ved ikke hvordan det gik, forhåbentlig godt, for toget kørte da videre.

Da vi endelig nåede Aarhus, var der hygge og kaffe hos min kusine. Det er altid meget hyggeligt at se hende, og vi får altid snakket så vældigt godt sammen – meget enige som vi er om alt det vigtige.

Til aftentid nåede vi først at besøge min bror i hans lejlighed, hvor den stod på gaver og hygge. Han skal til Hjørring og være læge det næste stykke tid, så han og kæresten fik en pakke, så de kan overleve turen til provinsen. Gavekort og hygge til Hjørring-aktiviteter.

Så gik turen til den fine restaurant. Pigerne var ret trætte efter den lange dag, men Jolina kvikkede dog gevaldigt op med de voksne, mens Roxie faldt i søvn i mine arme. Det var også meget hyggeligt. Efter mine arme slumrede helt ind og mine ben krampede fik vi lagt hende på gulvet ved siden af os på et bjerg af frakker. Der sov hun fint, og det føltes vældigt nostalgisk til min egen barndom, hvor det var ganske normalt at falde i søvn på den måde, når de voksne festede.

ja, Alan laver spas med sovs i skægget..

Lørdag nåede vi en tur i butikker og til brunch i Salling. Deres brunch kan klart anbefales. Vi blev ikke flået prismæssigt i forhold til hvad det ellers kan koste. Det var lækkert og meget anderledes end at gå i bistroen i Salling, da jeg boede i Aarhus i 2003.. Og deres rooftop er jo en oplevelse i sig selv. Det var så flot! Og pigerne følte sig modige ude på vippen..

Vi kiggede på en uendelig mængde af lækre sager. Men det kostede masser af penge det hele, og der var jo ikke noget af det, vi havde brug for. Selv om der stadig frister. Så for 30 kr blandet dims i Tiger til pigerne, og så var vi på vej hjem.

Aarhus er en fed by, og det er dejligt at kunne besøge søde mennesker, men jeg er bare så provinsglad for at bo i Hjørring, så det var også skønt at komme hjem igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *